Altay Bayındır: "Ülkemi temsil etmemin gururunu yaşıyorum"

Manchester United’da forma giyen milli kaleci Altay Bayındır, kendisi için özel bir gün olduğunu söyleyerek, tarif edilemez duygular yaşadığını belirtti. Bayındır ayrıca İngiltere’de, Türkiye’yi temsil etmenin de gururunu yaşadığını ifade e...

Manchester United’da forma giyen milli kaleci Altay Bayındır, kendisi için özel bir gün olduğunu söyleyerek, tarif edilemez duygular yaşadığını belirtti. Bayındır ayrıca İngiltere’de, Türkiye’yi temsil etmenin de gururunu yaşadığını ifade etti.
UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe evinde karşılaştığı İngiliz ekibi Manchester United ile 1-1 berabere kaldı. Manchester United’da forma giyen milli kaleci Altay Bayındır, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda buldu.
Kendisi için özel bir gün olduğunu söyleyen Bayındır, "İyisiyle, kötüsüyle anılar biriktirdiğim camiama karşı oynadım. Girerken soyunma odasına ev sahibi soyunma odasına giriyordum. Tarif edilemez duygular. Ben de ülkemi temsil etmemin gururunu yaşıyorum. Daha fazla şans bulup inşallah her şey benim için daha iyi olur. Güzel bir maç oldu, beraberlikle bitti. Fenerbahçe’mize de en iyisini diliyorum. İnşallah herkes güzel bir sezon olur. İnşallah hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe hakkında düşüncelerinin sorulması üzerine ise 26 yaşındaki file bekçisi, "İyi bir hocaya sahip. İyi oyunculara sahip. Daha iyi olacaktır diye ümit ediyorum. İnşallah daha iyi olur. Çünkü bu camianın bu taraftarın her zaman daha iyi şeyler yaşamaya ihtiyacı var. İnşallah en iyisi olur" diye cevap verdi.
Türkiye ile İngiltere arasındaki farklıların çok fazla olduğunu ifade eden Altay Bayındır, "Düşüncesel anlamında, baskı anlamında daha farklı. Buranın da tadı ayrı" dedi.

Spor Haberleri

Bronckhorst: "Sonuçtan dolayı mutluyuz"
Alexander Djiku: “Bana nerede ihtiyaç duyulursa orada oynarım”
Jose Mourinho: “Bugün harika oynadık”
Erik ten Hag: “Fenerbahçe ile finalde karşılaşmak çok güzel olur”
Jose Mourinho kırmızı kart gördü
Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde puanını 5’e yükseltti
UEFA Avrupa Ligi: Lyon: 0 - Beşiktaş: 1 (Maç sonucu)
Youssef En-Nesyri’den Avrupa kupalarında ilk gol
Osayi Samuel maça devam edemedi
UEFA Avrupa Ligi: Fenerbahçe: 1 - Manchester United: 1 (Maç sonucu)