ALKÜ’ye eğitim aracı desteği

Mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki MYO, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 2 adet araç hibe edildi.Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), bir taraftan...

Mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki MYO, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 2 adet araç hibe edildi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), bir taraftan toplum yararına projeler üretirken bir taraftan da bazı kurum ve kuruluşların üniversiteye destekleri devam ediyor. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ tarafından ALKÜ Akseki MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı’na eğitime destek olmak amacıyla 2 adet araç hibe edildi. Eğitim amaçlı araç hibe programı kapsamında Akseki MYO, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı’na tahsis edilen 2 adet araç teslim alınarak öğrencilerin eğitimine sunuldu.

Rektör Türkdoğan’dan teşekkür
ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, yapılan araç hibesinin eğitim için çok güzel bir dokunuş olduğunu dile getirdi. Akseki MYO’da yetişen geleceğin itfaiyecilerinin daha iyi bir eğitim almaları adına araçlara ihtiyaç olduğuna değinen Rektör Türkdoğan, “ALKÜ olarak ülkemizin evlatlarını, ülkemizi daha müreffeh yarınlara ulaştırması için elimizden geldiğince iyi yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Biz bunları yaparken de şehir ile bütünleşerek evlatlarımızın en iyi şekilde öğrenim görmelerini sağlıyoruz. ALKÜ ailesiyle birlikte şehrimizin ileri gelenleri ve ülkemizin önemli kurum ve kuruluşlarından da destekler alıyoruz" dedi.

Eğitim Haberleri

Rektör Sarıbıyık: “Proje kültürünün gelişmesi için destek oluyoruz”
Jandarmadan öğrencilere trafik bilinci eğitimi
KOSTÜ eğitimin ilk açılışını yapay zeka ve cerrahi konulu dersle yaptı
Kiremitlik Tabya’da tarih dersi
Yozgat’ta öğrencilere yangına müdahale eğitimi verildi
Anasınıfı öğretmeninden örnek çalışma
Cizre’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı
Tahmazoğlu TEKNOFEST’i ziyaret etti
GSO’da stratejik planlama ve kurumsal performans yönetimi toplantısı gerçekleştirildi
Konya Merkez İmam Hatip Lisesinin temeli atıldı