Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü fuarda stant açtı

Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarında, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından açılan stantta aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele ve telefon dolandırıcılığı konularında broşür dağıtımı ve b...

Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarında, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından açılan stantta aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele ve telefon dolandırıcılığı konularında broşür dağıtımı ve bilgilendirme yapıldı.
Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Perşembe pazarında gerçekleştirilen Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarında açtığı stantta fuarı ziyarete gelen vatandaşlarla katılımcılara aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele de KADES’in önemi ile kendisini hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yapan şahıslara karşı ziyarete gelen vatandaşları ve katılımcılara bilgi vererek el broşürü dağıttı. İlçe Emniyet Müdürlüğü stantta yaptığı tanıtımda kendisini hakim, savcı ve polis olarak tanıtarak para isteyen, hesap bilgilerini isteyen şahıslara itibar edilmemesini söyleyerek hiçbir devlet görevlisinin vatandaştan telefon ile para istemeyeceğini hatırlattı. Fuara katılan vatandaşları bu tür aramalarda en yakın polis merkezine gitmeleri konusunda da uyardı. Tanıtımların fuar süresince devam edeceği öğrenildi.

Yerel Haberleri

Keşan’da gaziler minnet ve şükranla anıldı
Vali Sezer, şehit aileleriyle ve gazilerle buluştu
Genç sağlık çalışanı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Muş’ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Çiftlik Çayırı Caddesi 25 metre genişliğe kavuşuyor
Alevi Kültür Merkezi Alaca’da cemevi inşa edecek
Tutak’ta gaziler günü kutladı
Minik öğrenciler gazilerle buluştu
BEUN Rektörü Özölçer Fransa’da EAIE 2024 Yükseköğretim Fuarı’na katıldı
Oltu’da yollar yeniden asfaltlanıyor