Bayram trafiği yoğunluğu nedeniyle kazaları önlemek adına trafik denetimlerini artıran Aksaray jandarması gece gündüz radarla hız denetimi yapıyor.
Aksaray’da meydana gelebilecek kazaların önlenmesi, vatandaşların can ve mal kaybının önüne geçilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler yürüten Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ekipleri bayramda trafik yoğunluğu nedeniyle denetim ve uygulamalarını artırdı. Otoyol, karayolu, ilçe, belde ve köy yollarında görev alan trafik jandarmaları şehir genelinde hem gece hem de gündüz radar uygulaması yapıyor. Yollara bırakılan ‘Radar denetimi’ tabelalarıyla hız kontrolü yapan trafik jandarmaları aşırı hızın önüne geçerken, ekipler aynı zamanda seyir halinde de radar denetimi yapıyor.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşlarımızın, huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla denetimlerimize gece gündüz aralıksız devam edilecektir" denildi.
Asayiş Haberleri
Tekirdağ’da jandarmadan uyuşturucu operasyonları: 6 kişi gözaltına alındı
Bursa’da iş yerini kurşunlayıp kaçan şüpheli yakalandı
Reyhanlı’da hırsızlık şüphelisi 3 şahısyakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 2 gözaltı
Husumetli aileler karakol çıkışı tekme tokat birbirine girdi: 1 ağır yaralı
Kar esaretinin yaşandığı köydeki hasta için seferber oldular
Kaza anı kamerada: 2 yaralı
Yolun karşısına geçmeye çalışan üniversiteli kıza otomobil çarptı
Trabzon merkezli 23 ilde 9 milyarlık yasa dışı bahis ve dolandırıcılık operasyonu
Kahta’da 2 grup arasında bıçaklı kavga: 1 yaralı