AK Parti’den MHP’li başkanlara ziyaret

DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, il ve ilçe yönetimleriyle birlikte Kaynaşlı, Beyköy ve Gölyaka Belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.AK Parti heyetinden Cum...

DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, il ve ilçe yönetimleriyle birlikte Kaynaşlı, Beyköy ve Gölyaka Belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti heyetinden Cumhur ittifaka belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mart seçimlerinde MHP’den Kaynaşlı Belediye Başkanı seçilen Eftal Altundal, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak ve Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve AK Parti il ve ilçe yönetimini ağırladı.
Milletvekili Öztürk, “Kaynaşlı’nın, Beyköy’ün ve Gölyaka’nın ihtiyaçlarına ve gelişmesine her zaman destek olduk, önümüzdeki dönemde de aynı gayretle destek olacağız. Bizleri ağırlayan başkanlarımıza teşekkür ediyorum görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

Diplomatik Kaynaklar: "(Almanya İçişleri Bakanı Faeser’in UEFA’dan yaptırım talebine ilişkin) Konuyla ilgili olarak Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırılmıştır."
Kepez Belediye Meclisi’nde 3 derneğe tahsis edilen yer geri alındı
Dışişleri Bakanlığı’ndan milli futbolcu Demiral’a açılan soruşturmaya kınama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: “Bir ayağınızı bu kadim coğrafyaya sabitleyin, diğer ayağınızla bütün dünyayı gezin”
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un Anayasa kapsamında görüşmeleri devam ediyor
Putin: “Dünyadaki tüm zorluklara rağmen Rusya-Türkiye arasındaki ilişkiler ilerliyor”
Canik’te meclise tatil yok
Başkan Kurnaz: “Katılımcı, şeffaf ve yenilikçi belediyecilik anlayışını ön planda tutuyoruz”
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturma kabul edilemez”
TBMM Milli Eğitim Komisyonu toplandı