AK Parti Uşak Milletvekili Güneş Kula’da temaslarda bulundu

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, ilçe ziyaretleri kapsamında Kula’da esnaf ve hastane ziyaretinde bulundu.İlçe ziyaretleri kapsamında Manisa’nın Kula ilçesini ziyaret eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ilk olarak AK P...

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, ilçe ziyaretleri kapsamında Kula’da esnaf ve hastane ziyaretinde bulundu.
İlçe ziyaretleri kapsamında Manisa’nın Kula ilçesini ziyaret eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ilk olarak AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ve partililer tarafından ilçe teşkilatında karşılandı. Burada partililerle bir süre sohbet eden Güneş, partinin ilçede yürüttüğü çalışmalar ile ilgili Başkan Aşkın’dan bilgi aldı. Daha sonra beraberindeki partililer ile birlikte Kula Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Milletvekili Güneş, hastanede tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Kula’daki temaslarına esnaf ziyareti ile devam eden Güneş, esnaf ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.
AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, ilçeyi ziyaret eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’e çeşitli hediyeler taktim ederek teşekkür etti. Milletvekili Güneş’in programına AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özge Börekçi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Kuşen, parti yönetimi ve partililer katıldı.

Siyaset Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: "Gazilik, bir unvan olmanın ötesinde, milletimizin cesaretinin ve fedakarlığının nişanesidir"
YRP lideri Erbakan: "Belediyecilik hizmetlerimiz ve teşkilat çalışmalarımızla yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz"
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Kepez, ortak akılla yürütülecek
MHP Lideri Bahçeli: "Türk adaleti canilerin yakasından mutlaka tutacak, Narin’in ölümünde parmağı olanlar, Sıla’ya kast edenler ümit ederim ki güneş yüzü görmeden kapatıldıkları karanlık hücrelerinde çürüyüp gidecekler."...
Yunusemre’den 3 mahallede hummalı çalışma
Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: "Gazilere verilen haklar iyileştirilmeli, şehit aileleri ve gazilerimizi tatmin edecek hale getirilmeli"
MHP Lideri Bahçeli: "MHP için anayasanın ilk 4 maddesi ile ilgili tartışma yok hükmündedir."
MHP lideri Bahçeli: "Erken seçim çağrısı akıl tutulması"
MHP Lideri Bahçeli: "Bir kısım Kara Harp Okulu öğrencisinin kılıçları çekerek ettiği korsan yemin ve ardı sıra yaşanan cepheleşmeler huzur ve sükunetimizi, birlik ve beraberliğimizi dar boğaza itecek kadar etki yapmıştır...