AK Parti Sözcüsü Çelik: "Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanımıza dönük ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin sözlerine tepki göstererek, 'Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanımıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözler...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin sözlerine tepki göstererek, "Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanımıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanımıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir. Bu üslupla konuşan kişi, Türk siyasi hayatında ömür boyu bu sıfatlarla anılmaya talip olmuştur. Bu CHP milletvekilinin, Cumhurbaşkanımıza dönük çirkin üslubunun, Hollandalı Türk ve İslam düşmanı, faşist Geert Wilders ile aynı dalga boyunda olması, bizim değil, CHP’nin sorunudur" dedi.

Siyaset Haberleri

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: “Türkiye tarımda güçlü bir ülke”
Bandırma’da kent lokantası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla açıldı
ABD: "Lübnan’daki patlamalardan haberdar değildik, bir dahlimiz yok"
Ürdün ordusu, İHA ile sızma girişimini engelledi
Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Mikati ile telefonda görüştü
AK Parti Sözcüsü Çelik: "İsrail’in saldırganlığının, bu katliam şebekesinin cinayet işlemekte hiçbir sınırı olmadığını gösteriyor"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Sırada sivil anayasa yapılması var"
Gürcistan’da LGBT propagandasını yasaklayan düzenlemeye nihai onay
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yılmaz, ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşar Vekili Bass ile görüştü
Mevlüt Çavuşoğlu: “Mart ayında Alanya-Antalya Otobanı yapım çalışmasına başlanmış olacak”