AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Parti Genel Merkezi’nde başladı.AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Gene...

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Parti Genel Merkezi’nde başladı.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Parti Genel Merkezi’nde saat 16.15’te başladı.

Siyaset Haberleri

Edremit Belediyesi’nde yetkili sendika yine DİSK/Genel-İş oldu
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, çağrı cihazı ve telsizlerin art arda patlatılmasını, "terör eylemi" ve "katliam" olarak nitelendirdi. Nasrallah, bunun Lübnan halkına ve ülkenin egemenliğine karşı bir eylem ve "savaş il...
Azerbaycan’da 20 Eylül “Egemenlik Günü” ilan edildi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: "Gazilik, bir unvan olmanın ötesinde, milletimizin cesaretinin ve fedakarlığının nişanesidir"
YRP lideri Erbakan: "Belediyecilik hizmetlerimiz ve teşkilat çalışmalarımızla yapılacak olan ilk seçimde hasrete son vereceğiz"
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Kepez, ortak akılla yürütülecek
MHP Lideri Bahçeli: "Türk adaleti canilerin yakasından mutlaka tutacak, Narin’in ölümünde parmağı olanlar, Sıla’ya kast edenler ümit ederim ki güneş yüzü görmeden kapatıldıkları karanlık hücrelerinde çürüyüp gidecekler."...
Yunusemre’den 3 mahallede hummalı çalışma
Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: "Gazilere verilen haklar iyileştirilmeli, şehit aileleri ve gazilerimizi tatmin edecek hale getirilmeli"