Afganistan’da TİKA’nın desteğiyle ‘Dünya Turizm Günü Fuarı’ düzenlendi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Herat İl Kültür ve Bilgi Müdürlüğü Turizm Birimi iş birliğinde Afganistan’ın tarihi İhtiyareddin Arg Kalesi’nde 'Dünya Turizm Günü' sebebiyle fuar düzenlendi.TİKA ve Herat İl K...

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Herat İl Kültür ve Bilgi Müdürlüğü Turizm Birimi iş birliğinde Afganistan’ın tarihi İhtiyareddin Arg Kalesi’nde "Dünya Turizm Günü" sebebiyle fuar düzenlendi.
TİKA ve Herat İl Kültür ve Bilgi Müdürlüğü tarafından Herat şehrinin sembolü olan İhtiyareddin Arg Kalesi’nde el sanatları sergilenirken, yöresel ürün satışı yapanlar ve kitapçılar da stant açtı. Seyahat ve turizm şirketlerinin stantları ise 6 gün boyunca ziyaret edildi. Afganistan’ın tarihi ve kültürel mirasını tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde, Herat’ın tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ön plana çıkarıldı. Fuarda TİKA’nın desteğiyle açılan Türkiye ve Afganistan’ın tarihi eserleriyle birlikte doğal güzelliklerine ait minyatür ve resim sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Afganistan’da TİKA’nın desteğiyle ‘Dünya Turizm Günü Fuarı’ düzenlendiAfganistan’da TİKA’nın desteğiyle ‘Dünya Turizm Günü Fuarı’ düzenlendi

Türkiye Haberleri

Lübnan’dan tahliye operasyonu: Deniz Kuvvetlerine ait ilk gemi Mersin’e ulaştı
Beyoğlu’nda gün batımı manzarası hayran bıraktı
Bakan Kurum: "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Van’da 13 gündür kayıp olan Rojin’in babası ve amcası ile telefonda görüştü
HEKİMSEN Genel Başkanı Kurban: “Sağlık Bakanlığı’nın yeni yönetmeliğiyle aile hekimlerinin maaşları yüzde 12,5 azalacak”
Ruh sağlığı iş yerinde de önemli MSKÜ’de anlatıldı
Türk Silahlı Kuvvetleri gövde gösterine çıktı: Hedefler tam isabetle vuruldu
Türk Kızılay’dan Lübnan’daki tahliye operasyonuna destek
Bozdoğan Belediyesi’nden çöp konteyneri temizliği çalışmaları devam ediyor
Bozüyük’te parklarda yenileme çalışması