AFAD’dan 12 il için sağanak yağış uyarısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 12 il için yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.AFAD’dan yapılan açıklamada, bugün İstanbul, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrele...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 12 il için yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.
AFAD’dan yapılan açıklamada, bugün İstanbul, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Açıklamada, Çanakkale’nin Lapseki, Biga, Balıkesir’in Gönen, Erdek, Marmara, Manyas, Bandırma, Bursa merkez, Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleri ile Yalova çevrelerinde de yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirilirken, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olmaları istendi.

Türkiye Haberleri

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Topbaş’tan 6 ayda 25 proje
İran 2 uyduyu fırlatılmak üzere Rusya’ya gönderdi
ABB Başkanı Yavaş: “Ne mutlu ki Ankara’mız, 64 yıl süren Ahi cumhuriyeti özelliklerini hala taşımaktadır”
Osmangazi Belediyesi’nden görkemli açılış
Doğubayazıt’ta 500 seyirci kapasiteli spor salonu yakında hizmete girecek
İstanbul Boğazında makine arızası yapan kuru yük gemisi Ahırkapı’ya çekildi
Sultangazi’de Erzurum Yöresel Günleri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi
İran’dan uçuşlarda elektronik haberleşme cihazlarına yasak
Marmaris Boat Show’da denizcilik sektörünün önde gelen firmaları bir araya geldi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, 106 metre boyundaki B LINE isimli kuru yük gemisinin makine arızası yapması nedeniyle geçici olarak çift yönde askıya alındı."