AFAD Cizre’de acil duruma karşı Dicle Nehrinde keşif yaptı

AFAD Şırnak İl Müdürlüğü, bölgede yaşanabilecek bir doğal ve acil duruma karşı tedbir almaya ve eğitim vermeye devam ederken, Cizre’de de acil bir duruma karşı Dicle Nehrinde keşif yapıldı.Cizre’de AFAD personelleri dalgıçlar eşliğinde...

AFAD Şırnak İl Müdürlüğü, bölgede yaşanabilecek bir doğal ve acil duruma karşı tedbir almaya ve eğitim vermeye devam ederken, Cizre’de de acil bir duruma karşı Dicle Nehrinde keşif yapıldı.
Cizre’de AFAD personelleri dalgıçlar eşliğinde yaşanabilecek acil bir duruma karşı Dicle Nehrinde keşif çalışması gerçekleştirdi. Dicle Nehri tzerinde acil bir durum senaryolarına karşı hazırlıklı olmak için Cizre dalgıç ekipleri ile birlikte su üstünde bir keşif gerçekleştirdiklerini belirten AFAD Şırnak İl Müdürü Muzaffer İşlek, yapılan çalışmada Dicle Nehrinin tehlikeli bölgelerinin tespiti, akıntıların yönü, anafor olan bölgelerinin yer tespiti, bölgesel su derinliği, kıyı yapısı, zemin taban yapısı gibi faktörlerin yerinde tespit edildiğini belirtti.

Eğitim Haberleri

Düzce Üniversitesi beden dilini öğretti
Bursa’da üniversiteli gençlere sıcak karşılama
Anadolu Üniversitesi, THE World University Rankings 2025’te 13’üncü sırada
Öğrenciler doyasıya halay çekti
İhlas Koleji’nde STEM rüzgârı
Alanya Üniversitesi’nde "Moving Forward 3rd International Week" coşkusu
Öğrenciler adliyeyi gezdi
AFAD Başkanı Memiş: "Dünyanın en büyük afet sonrası iyileştirme operasyonunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve aziz Türk milleti başarmıştır"
HKÜ’den ‘Birlikte Yeniden Yeşermek’ konferansı
Van YYÜ yemek bursu başvuruları başladı