Adana Demirspor’da Michael Valkanis ile yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Avustralyalı Teknik Direktör Michael Valkanis ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.Ligde 6 maçta 1 puan alarak sonuncu sırada yer alan Adana Demirspor, Avustralyalı Teknik Direktör Micha...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Avustralyalı Teknik Direktör Michael Valkanis ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Ligde 6 maçta 1 puan alarak sonuncu sırada yer alan Adana Demirspor, Avustralyalı Teknik Direktör Michael Valkanis ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Mavi-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Michael Valkanis ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Valkanis ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Valkanis’in karnesi
Sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Adana Demirspor ile 6 maça çıkan Valkanis, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Valkanis’in ekibi, bu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.

’Harry Potter’ çıkışı çok konuşulmuştu
Öte yandan Michael Valkanis’in 2-1 mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçının ardından basın toplantısında söylediği "Ben Harry Potter değilim" sözleri çok konuşulmuştu.

Spor Haberleri

Emin Müftüoğlu: “Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası, Türk bisiklet tarihinin en önemli adımlarından biri olacak”
Aydın’da gençler yeteneklerini sergileyecek
Ağrı’dan milli takıma 12 aday
Barcelona’nın kalecisi Ter Stegen, sezonu kapattı
Başkan Soykan, Dünya Şampiyonunu ağırladı
Bodrum Yarı Maratonu için geri sayım başladı
ALG Spor’dan farklı siftah 3-0
Sürdürülebilir Manisa için ‘Hareket’ edildi
Kocaelispor’a Bolu’da saldırı, tabanca ile otobüsün arkasından koştu
Isparta 32 Spor’da Fuat Buruk istifa etti