85 yaşındaki Şengül teyze, ‘Ankara Abisi’ sayesinde yeni evine kavuştu

İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ve ‘Ankara Abisi’ olarak bilinen Yasin Oyanık, 85 yaşındaki Şengül teyzenin yeni evini teslim etti.Sosyal medyada ‘Ankara Abisi’ olarak bilinen Yasin Oyanık, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara...

İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ve ‘Ankara Abisi’ olarak bilinen Yasin Oyanık, 85 yaşındaki Şengül teyzenin yeni evini teslim etti.
Sosyal medyada ‘Ankara Abisi’ olarak bilinen Yasin Oyanık, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım etmesiyle tanınıyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi üstlenen Oyanık, bu sefer de Şengül teyze için harekete geçti. Bir dönem Şengül teyze ile aynı yerde yaşayan bir öğretmenin kendisine haber vermesiyle Şengül teyze ile iletişime geçen Yasin Oyanık, Şengül teyzenin evine giderek zor anlarına şahit oldu. Evinin damı akıtan, bu sebepten dolayı eşyaları neredeyse çürümeye yüz tutan ve maddi durumundan dolayı yeterli beslenemeyen Şengül teyze, Oyanık ve arkadaşlarının yardımıyla yeni konteyner evine kavuştu. Ayrıca Oyanık ve arkadaşları Şengül teyzeye yeni mobilyalar, kıyafetler ve gıda malzemeleri teslim etti. Yardımların kendisine ulaşmasının ardından ise Şengül teyzenin mutlu halleri kameralara yansıdı.

Yerel Haberleri

Çorum’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi: Yollar dereye döndü, ev ve iş yerlerini su bastı
Bakan Yerlikaya’dan şehit polisin ailesine ziyaret
25 saatlik bekleyişten sonra 234 yolcu Almanya’ya gönderildi
Osmancık Eğriyar yolu 47 yıl aradan sonra trafiğe açıldı
Şehit Özel Harekat Müdürünün annesi: “Vatanımı kurtarmak için özel harekatçı olacağım derdi”
Sonbahar yağmuru kışlıkları vurdu
İHA Şanlıurfa muhabiri Şinasi İnan’ın mutlu günü
Erzurum’da “Bir kalem, bir gelecek” projesi
Digor’da aşçı yardımcılarının yıl sonu etkinliği
Özel bireylerin hayatına dokunan proje: "Güçlü aile, güçlü özel birey"