83 yaşındaki Şerife nene, bitmeyen enerjisiyle 2 saat halay çekti

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde bir düğüne katılan 83 yaşındaki Şerife Cebeci, 2 saat boyunca halay çekti. Adeta gençlere taş çıkaran Şerife nene, sağlığını ’Ulukale dutu’na bağladı.Tunceli’nin Çemişgezek ilçesindeki bir düğüne katıla...

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde bir düğüne katılan 83 yaşındaki Şerife Cebeci, 2 saat boyunca halay çekti. Adeta gençlere taş çıkaran Şerife nene, sağlığını ’Ulukale dutu’na bağladı.
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesindeki bir düğüne katılan 83 yaşındaki Şefine Cebeci, dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat halay başında sempatik ve hareketli oyunlarıyla kendinden geçen 83 yaşındaki Şerife Cebeci, gençlere adeta taş çıkarttı. Halayda gençler bile yorgun düşerken, halayın başında enerjik haliyle dikkat Şerife nene, enerjik yapısı ve sağlığını Çemişgezek ilçesinden dünyaya ihraç edilen Ulukale dutuna bağladı. Şerife Cebeci, "Ben Çemişgezek ilçesi Erkalkan köyünde yaşıyorum. Bu ilçede düğüne de giderim, cenazeye de. Bugün düğüne geldim. Düğüne gelen oynar. Ben 83 yaşındayım ve halay çekmeyi seviyorum. Sağlığımı, Çemişgezek Ulukale dutuna borçluyum" dedi.

Yerel Haberleri

Serik ve Alanyalı üreticilere 8 ton kaolin kili dağıtıldı
Sıcak havalarda artan yangın risklerine karşı tüpler hazır bulundurulmalı
Antalyalı çocuklar Halk Mama’yla büyüyor
Evinin bahçesini atık malzemelerden sanat galerisine çevirdi
40 yıl önce ayrıldığı yetiştirme yurdunu hala bırakmıyor
Hurda egzoz parçalarından insan ve köpek figürleri oluşturdu
Melek Başkan talebi yerine getirdi
Muhtarlıktan oldu ama hizmet aşkı bitmedi, hizmete ölülerden başladı
Öğretmenliği bırakarak çiftçiliğe başladı: Öğretmen maaşına 10 işçi çalıştırıyor
Aldığı sıfır Ford araçla kaza yaptı: Tamiri için 5 aydır bekliyor