7 yaşındaki öğrenci, engelliler için kapak topladı

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Kayseri Şubesi, engelle vatandaşlara omuz verebilmek adına çalışmalarını sürdürürken minik öğrenci Deniz Ata’nın yürekleri ısıtan gayreti takdir topladı.Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD...

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Kayseri Şubesi, engelle vatandaşlara omuz verebilmek adına çalışmalarını sürdürürken minik öğrenci Deniz Ata’nın yürekleri ısıtan gayreti takdir topladı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Kayseri Şubesi ve Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) işbirliği ile düzenlenen Tekerlekli Sandalye İçin Kapak kampanyası sürüyor. Kampanya kapsamında 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Deniz Ata Yıkılmaz, topladığı binlerce kapağı KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu’na teslim etti. Ailesi ile birlikte toplandığı binlerce kapağı engelli vatandaşlara çare olmasını isteyen ve herkesi kapak toplamaya davet eden Deniz Ata Yıkılmaz, "İnşallah herkes sağlıklı olur. Kapak ile birilerine umut olmak istiyorum. Herkesi kapak toplamaya davet ediyorum. Hem çevreyi temiz tutarız hem de birilerine çare olabiliriz" dedi.
KİGDER başkanı Sema Karaoğlu da, minik öğrenciyi kitap ve kalem ile ödüllendirirken yaptığı bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini ifade etti. Başkan Karaoğlu, "Umarım bu örnek davranış çığ gibi büyür. Elimizden geldiğince engelli vatandaşlarımıza kol kanat germek adına tüm vatandaşlarımızı kapak toplamaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Karaoğlu, sadece mavi kapak değil, her renkteki her türdeki plastik kapağın kampanya çerçevesinde toplanabileceğini de sözlerine ekledi.

Türkiye Haberleri

İstanbul’da gökkuşağı sürprizi: Kısa süreli yağışın ardından görsel şölen oluştu
Giresun’un kültürel zenginlikleri Arnavutköy’de Hemşehri Günleri’nde vatandaşlarla buluştu
Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulunu seçti
ULAK Haberleşme, SAHA Expo 2024’te yerli 5G çözümlerini tanıtacak
Emine Erdoğan, Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nde “kadın” vurgusu yaptı
KEİPA toplantısı Sinop’ta yapılacak
Kaymakam Omurca, Buharkent’e veda etti
Başkan Doğanca muhtarları unutmadı
Van’da Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı
Barselona’dan İstanbul Havalimanı’na direkt uçuş 29 Ekim’de başlıyor