6. Alanya Kitap Fuarı 18 Ekim’de kapılarını açıyor

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Alanya Kitap Fuarı, 18-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Onlarca yayınevi ve yazarın katılacağı fuarda, kitapseverler için indirimli kitaplar, imza günleri ve söyleşiler yer alacak.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Alanya Kitap Fuarı, 18-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Onlarca yayınevi ve yazarın katılacağı fuarda, kitapseverler için indirimli kitaplar, imza günleri ve söyleşiler yer alacak.
Kapsamlı bir programa ev sahipliği yapacak olan Alanya Kitap Fuarı, bölgenin kültürel çeşitliliğine katkı sunmayı amaçlıyor. Yetişkinler, çocuklar ve gençler için özel etkinliklerin de yer alacağı fuar her yaştan okura hitap ederken, birçok tanınmış yazar, okurlarıyla buluşacak. Her gün düzenlenecek imza günleri ve söyleşilerde, yazarlar hem eserleriyle ilgili deneyimlerini paylaşacak hem de soruları yanıtlayacak.
18 Ekim Cuma günü saat 10.30’da başlayacak fuar, 27 Ekim Pazar gününe kadar her gün açık olacak. Alanya Kültür Merkezi ve Damlataş’taki 100. Yıl Parkı’nda gerçekleşecek etkinliklerde; okuma alanları, çocuklara yönelik müzik eşlikli masal anlatımı, masal tiyatrosu, oryantiring, drama ve dans, Anadolu masalları, keçe ayraç yapımı, okuma çemberi, Karagöz & Hacivat ve yazma atölyeleri, akşamları Çocuk Şarkıları ve müzik dinletileri olacak. Katılımcılar yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap dünyasının çeşitliliğiyle tanışacak.

Başkan Özçelik’ten fuara davet
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik kitapseverleri fuara davet ederek, "80 yayınevinin katılımıyla birbirinden değerli 50’den fazla yazarımız, hafta boyunca 17 söyleşide yer alacak. Çocuklarımız için de her şeyi detaylıca düşündük. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Kültür Haberleri

Bodrum’da denizin derinliklerinde sanat eserleri mavi sularla buluştu
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "Iğdır, turizm potansiyeli yüksek bir şehirdir"
Mersin ’Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali’ ile renklenecek
Öğrencilerden gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı
Mardin’de restorasyonu tamamlanan 400 yıllık Süryani Çarşısı açıldı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu yeni oyunuyla sahneye çıkıyor
Diyarbakır’da bin 600 yıllık Saint George Kilisesi’nin kubbesi 100 yıl sonra takıldı
Başkan Ataç kadın üreticilerin gününü kutladı
ABD’li gelin Türk düğünüyle evlendi
Vali Aktaş, Uşak’taki turizm hizmetleri hakkında yerinde bilgi aldı