3 FETÖ şüphelisi Yunanistan’a kaçmaya çalışırken Keşan’da yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ/PDY şüphelisi ile bir organizatör yakalanarak gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Keşan Emniyet Müdü...

Edirne’nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ/PDY şüphelisi ile bir organizatör yakalanarak gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Keşan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, F.D. yönetimindeki aracı, Malkara-Keşan yolu üzerinde durdurdu. Araçta yapılan incelemede, yasa dışı yollardan Yunanistan’a gitmeye çalıştıkları tespit edilen FETÖ/PDY şüphelileri G.K., E.S. ve S.M.K ile şüphelilere organizatörlük yapan F.D. yakalandı.
Gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.K., E.S. ve S.M.K. tutuklanırken, F.D. çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

MSB: "Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirilmiştir."
MSB: "Hudutlarımızı son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12’si terör örgütü mensubu olmak üzere 387 şahıs yakalandı."
Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı
16 yıl 6 ay 11 gün hapis cezasıyla aranan şahsı JASAT yakaladı
İzmit, Körfez ve Kartepe’de uyuşturucu operasyonları
Tekirdağ’da kaçak içki operasyonunda 43 bin 102 şişe şarap ele geçirildi
Balkonda kenevir yetiştiren şahsı jandarma yakaladı
Kavgayı izlerken serseri kurşunla yaralanan adamın eşi, o anları anlattı
Cinayete kurban giden işitme engelli Nihal’in kemikleri 4 ay sonra defnedildi
Ağıla giren başıboş köpekler 2 hayvanı telef etti