19 öğrenci TEKNOFEST için Adana’ya gidiyor

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezinde ki öğrenciler bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan TEKNOFEST için Adana’ya gidecek.Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bilecik Gençlik Merkezin’de bulunan DENEYAP...

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezinde ki öğrenciler bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan TEKNOFEST için Adana’ya gidecek.
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bilecik Gençlik Merkezin’de bulunan DENEYAP Teknoloji Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler, Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2024 bugün Adana’ya gidiyor. Bu yıl 10’uncu düzenlenecek olan festival, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilecek ve katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacağı öğrenildi.
Nefes kesici hava gösterileri, yarışmalar ve teknoloji odaklı etkinliklerle dolu olan festival, gençlerin bilim ve teknoloji alanındaki yeteneklerini sergilemeleri için mükemmel bir fırsat oluşturuyor. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, 19 öğrencisi ile birlikte bu önemli etkinlikte yer almanın heyecanını yaşıyor.

"TEKNOFEST, sadece bir festival değil, aynı zamanda gençlerimizin kariyer hedeflerine ulaşmalarında büyük bir platform sunmaktadır"
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir konu hakkında yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz, DENEYAP Teknoloji Atölyeleri’nde aldıkları eğitimler sayesinde gösterdikleri üstün başarıları ile bu festivale katılmaya hak kazandılar. Onların azmi ve çalışkanlığı, geleceğin teknoloji liderleri olmaları için atılan önemli bir adım. TEKNOFEST, sadece bir festival değil, aynı zamanda gençlerimizin kariyer hedeflerine ulaşmalarında büyük bir platform sunmaktadır” dedi.

"Gençlerimizin gelecekte teknoloji alanında daha büyük başarılara imza atmalarını desteklemeye devam edeceğiz"
İl Müdürü Yasin Özdemir açıklamasının devamında; “Bu yılki etkinlikte Bilecik’i en iyi şekilde temsil etmek için heyecanla yola çıkıyoruz. Gençlerimiz, festival boyunca hem yarışmalara katılacak hem de birbirinden değerli etkinliklere dahil olma fırsatı bulacaklar. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlerimizin gelecekte teknoloji alanında daha büyük başarılara imza atmalarını desteklemeye devam edeceğiz. Gençlerimizin sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel gelişimlerinde her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Bu tür organizasyonlar, gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri, yeni arkadaşlıklar kurmaları ve ulusal düzeydeki başarılarını sergilemeleri için büyük bir fırsat sunmaktadır. Gençlerimize bu yolculukta başarılar diliyor, festivalde edinecekleri deneyimlerin onların gelecekteki projelerine ilham kaynağı olmasını umuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yerel Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı
Kızları ve eltisiyle Narin’in mezarını ziyaret eden yaşlı kadın gözyaşı döktü
Elazığ’da ‘100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik’ etkinliği
Çaycuma’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı düzenlendi
Şehitkamil’de asfalt çalışmaları devam ediyor
Din ve coğrafya sempozyumu başladı
Şehit eşi İlbaş: ’’Eşim gibi, bende bir Kürt kızı olarak vatan için canımı seve seve feda ederim’’
Zonguldak’ta “Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam” ve “Madenciler Varsa Umut Vardır” projelerinin protokolleri imzalandı
Gazeteci Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Faik Güngör Ortaokulu’ndan yılın ahisi Zekayi Kaplan’a ziyaret