1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda ‘TCG Fırtına’ Gemisi ziyarete açıldı

Çanakkale’de, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, TCG Fırtına’ Gemisi ziyarete açıldı.Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve beraberindekiler, 1 Temmuz Den...

Çanakkale’de, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, TCG Fırtına’ Gemisi ziyarete açıldı.
Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve beraberindekiler, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı programı kapsamında halkın ziyaretine açılan ‘TCG Fırtına’ Gemisini ziyaret etti. ‘TCG Fırtına’ gemisinin ziyaretçi şeref defterini imzalayan Vali İlhami Aktaş’a, ‘TCG Fırtına’ Gemisi Komutanı Dz. Bnb. Burak Kırımgiray tarafından ‘TCG Fırtına ‘Gemisi hakkında bilgi verildi. Vali İlhami Aktaş, ‘TCG Fırtına’ Gemisi Komutanı Dz. Bnb. Burak Kırımgiray ve gemi personeline görevlerinde başarılar diledi.
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın Türk denizciliğinin bağımsızlığının ve egemenliğinin sembolü olduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyorum. Bu vesileyle denizciliğimizin gelişmesinde emeği geçenlere şükranlarımı sunuyor, deniz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Yerel Haberleri

Pompalı tüfekle tehdit etmişti, yakalandı
Down sendromlu kızlar gelinlik hayallerine kavuştular
Sel felaketiyle karşı karşıya kalan çiftçi: "Hayatım boyunca böylesini görmedim"
Kırıkkale’deki kazada hayatını kaybeden polis memuru Ağrı’da son yolculuğuna uğurlandı
İŞKUR’dan meslek seçiminde öğrencilerin yanında
Devrek Belediye Başkanı Ulupınar’dan cemiyete ziyaret
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan Belediye Başkanı Subaşı’ya ziyaret
İSKİ ile diyaloglar güçleniyor
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bilecik’te Mühendislik Laboratuvarı’nın açılışına katıldı
Gümrük Müdürlüğü için bir adım daha atıldı