1 haftada 46 şüpheliye uyuşturucudan işlem yapıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 1 haftalık süreç içerisinde 42 farklı olaya müdahalede bulunan ekipler 46 şahsa işlem yaptı.Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele çerçevesinde hem Emniyet ekipleri he...

DÜZCE(İHA) – Düzce’de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 1 haftalık süreç içerisinde 42 farklı olaya müdahalede bulunan ekipler 46 şahsa işlem yaptı.
Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele çerçevesinde hem Emniyet ekipleri hem de jandarma ekiplerince çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çerçevede 1 haftalık çalışmalar çerçevesinde ekipler 42 farklı olaya müdahale de bulundu. Bu olaylarda 46 şahsa işlem yapılırken bu olaylarda 1 gram kokain, 7 adet pipe, 48 sentetik ecza malzemesi, 50 gram kenevir tohumu, 680 gram esrar, 200 gram bonzai, 2 kilo 714 gram metamfetamin, 2 bin 628 adet extacy ve 2 hassas teraziye el konuldu. Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen 4 ayrı olayda 4 şahsa işlem gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Husumetlisini silahla yaraladı
Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Kastamonu’da otomobil şarampole yuvarlandı: 4 yaralı
İsrail’in Beyrut saldırısında Hizbullah’ın üst düzey isimlerinden Ali Karaki’yi hedef aldığı iddia edildi
ABD, Orta Doğu’ya daha fazla asker konuşlandıracak
Baba ve oğulları girdikleri kuyuda zehirlendi
Güneydoğu Asya ülkelerinde şiddetli yağışlar nedeniyle 700’den fazla kişi öldü
Kontrolden çıkan otomobil yolda yürüyen yayaları teğet geçti: O anlar kamerada
Karabük’te iki ayrı uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Karabük’te bıçaklı ve sopalı kavga: 1 yaralı