Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Ekim 2024 - 11:37 Yorum: 0

Serik’te öğrencilerden farkındalık yürüyüşü

Antalya’nın Serik ilçesinde liseli öğrenciler kadına şiddete hayır yürüyüşü düzenledi. Serik ilçesi Orta mahalle Atatürk caddesinde çeşitli okullardan toplanan bir grup lise öğrencisi yaşanan kadın cinayetlerine ve kadına karşı işlenen şidd...

Serik’te öğrencilerden farkındalık yürüyüşü

Antalya’nın Serik ilçesinde liseli öğrenciler kadına şiddete hayır yürüyüşü düzenledi. Serik ilçesi Orta mahalle Atatürk caddesinde çeşitli okullardan toplanan bir grup lise öğrencisi yaşanan kadın cinayetlerine ve kadına karşı işlenen şiddete karşı yürüyüş düzenleyerek kadın ölümleri ve çocuk istismarına dikkat çekti.
Gedik kavşağında başlayan yürüyüş, Çınaraltı meydanında son buldu.
Öğrenciler yürüyüş sırasında ellerinde taşıdıkları pankartlarla ‘kadına kalkan eller kırılsın’, ‘susma sustukça sıra sana gelecek’ sloganları attı. Yürüyüşe katılan öğrenciler siyah kıyafetleriyle birlik ve dayanışma mesajı verdi. Yürüyüş sırasında polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri