Afyonkarahisar’da kurulan semt pazarlarında vatandaşlar sebze ve meyveden daha çok uygun fiyatlar ile satılan giysilere ilgi gösterirken, bir çok vatandaş bayramlıklarını pazardan aldı.
Şuhut ilçesinde her hafta kurulan semt pazarı bayram dolayısıyla bu hafta erken kuruldu. Vatandaşlar bayramlık elbiselerini almak için sabahın erken saatlerinde pazarın yolunu tuttu. Fiyatların uygun olduğu pazarda vatandaşların özellikle giysilere yoğun ilgi gösterdi. Mağaza fiyatlarının son günlerde pahalı olmasına karşı pazarda fiyatların daha uygun olduğu belirtildi.
Pazarda giysi tezgahı açan esnaflardan İsmail Gezer, satışların önceki yıllara göre daha iyi olduğunu ifade etti.
Hasan Şener isimli bir başka esnaf ise satışlardan memnun olduklarını ifade ederek, bugün iftardan sonrada tezgahlarının açık olacağını vurguladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.