Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ekim 2024 - 12:18 Yorum: 0

Şehirlerarası otobüslere yolcu olarak binen jandarma sürücüleri denetledi

BİLECİK (İHA) – Bilecik’te jandarma ekipleri sivil olarak bindikleri şehirlerarası yolcu otobüslerinde denetim yaptı.Bilecik İl Jandarma komutanlığı tarafından Bilecik - Bursa, Bilecik - Eskişehir yönüne faaliyet gösteren şehirlerarası...

Şehirlerarası otobüslere yolcu olarak binen jandarma sürücüleri denetledi

BİLECİK (İHA) – Bilecik’te jandarma ekipleri sivil olarak bindikleri şehirlerarası yolcu otobüslerinde denetim yaptı.
Bilecik İl Jandarma komutanlığı tarafından Bilecik - Bursa, Bilecik - Eskişehir yönüne faaliyet gösteren şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi. Ayrıca otobüslerde sivil kıyafetli jandarma ekipleri şoförleri seyir halindeyken cep telefonu kullanımı, emniyet kemeri ve trafik kuralları konusunda da gözlemledi. Denetim yapılan otobüs kontrol noktasında durdurularak araçta yolculuk yapan sivil kıyafetli jandarma personeli, yolculara kendisini tanıttıktan sonra uyarılarda bulundu. Kurallara uyan otobüs şoförüne teşekkür eden jandarma personeli, yolcuların da kemer takması gerektiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri