Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 16 Ekim 2024 - 12:37 Yorum: 0

Şanlıurfa ve Adıyaman’da da okullar tatil edildi

Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Adıyaman ve Şanlıurfa’da da eğitime bir gün ara verildi.Malatya’nın Kale ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki birçok kentte şiddetli şekilde hissedildi. Adıyaman...

Şanlıurfa ve Adıyaman’da da okullar tatil edildi

Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Adıyaman ve Şanlıurfa’da da eğitime bir gün ara verildi.
Malatya’nın Kale ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki birçok kentte şiddetli şekilde hissedildi. Adıyaman ve Şanlıurfa’da da depreme derste yakalanan öğrenciler, öğretmenleri tarafından bahçeye çıkartıldı.

Adıyaman ve Şanlıurfa’da okullar tatil edildi
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Bugün Malatya’da meydana gelen ve ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle resmi ve özel eğitim kurumlarının bütün kademelerinde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verdi.
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Vali Osman Varol’un talimatlarıyla örgün, yaygın ve özel eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Şanlıurfa ve Adıyaman’da da okullar tatil edildi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri