Samsun’da insan ticareti ve fuhşa aracılık eden suç şebekesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorlayan, internet üzerinden ilan vererek bu suça aracılık eden ve haksız kazanç sağlayan şüphelileri tespit edip takibe aldı. Titizlikle yürütülen çalışmaların ardından Samsun ve Denizli’de eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.A. (34) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.M.K. (45) ve D.B. (51) ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, insan ticareti ve fuhşa aracılık eden suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, suçluların adalete teslim edilmesi için operasyonların devam edeceğini vurguladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.