Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 14 Mart 2025 - 15:36 Yorum: 0

Salihli’de su ürünleri av yasağı başladı

Manisa’nın Salihli ilçesinde iç sularda 3 ay devam edecek olan balık avı yasağı başladı. Av yasağının 1 Haziran’a kadar devam edeceği öğrenildi.Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Salihli sınırları içerisinde...

Salihli’de su ürünleri av yasağı başladı

Manisa’nın Salihli ilçesinde iç sularda 3 ay devam edecek olan balık avı yasağı başladı. Av yasağının 1 Haziran’a kadar devam edeceği öğrenildi.
Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Salihli sınırları içerisinde bulunan göl, gölet, baraj gölü, akarsu ve benzeri tüm iç sularda su ürünlerinin 1 Haziran 2025 tarihine kadar avlanmanın yasak olduğu belirtildi.
Açıklamada, "Tüm göl, gölet ve akarsularımızda balıkların üreme dönemi nedeniyle, 1 Haziran 2025 tarihine kadar, ticari veya amatör fark etmeksizin her türlü su ürünleri avcılığı yapmak; menşe belgesi ile diğer belgeler olmadan balık satmak ve nakletmek yasaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber