Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ekim 2024 - 13:58 Yorum: 0

Rektör öğrencilerin görüşlerini dinledi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, merkez yerleşkede bulunan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek yemekhane hizmetlerine ilişkin görüşlerini dinledi.Kampüs yerleşkesi ile birlikte toplam b...

Rektör öğrencilerin görüşlerini dinledi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, merkez yerleşkede bulunan öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek yemekhane hizmetlerine ilişkin görüşlerini dinledi.
Kampüs yerleşkesi ile birlikte toplam beş ayrı yerleşkede yaklaşık 28 bin öğrenci ve 2 bin personele beslenme hizmeti veren üniversitenin bu alanda kalite standartlarını üst seviyede koruyarak iç paydaşlarına en iyi hizmeti sunmaya ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu merkez yerleşkemizdeki öğrenci yemekhanesini ziyaret etti.
Öğrencilerin hizmetlere ilişkin görüşlerini dinleyen Rektör Uslu, öğrencilere üniversitenin yemekhane hizmetleri hakkındaki görüşlerini sorduğu soruya öğrencilerin gayet memnun oldukları yönünde yanıtlar verdiği görüldü.
“Öğrenci ve Personelimiz Yemek Hizmetlerimizden Memnun”
Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, üniversite tarafından merkez yerleşke ile birlikte beş ayrı yerleşkede sunulan yemek hizmetinden başta öğrencileri olmak üzere personelin gayet memnun olduğunu belirtti.
Rektörümüz Uslu ayrıca “Üniversitemizde öğrencilerimize sadece eğitim öğretim faaliyetlerinde değil, sosyal alanda da en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğimiz için hizmet kalitemizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Rektör öğrencilerin görüşlerini dinledi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri