malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:17 Kastamonu’da ebeveynler ile çocuklar arasındaki iletişim bu akademide güçle...12:15 Metruk yapıda çıkan yangın doğalgaz borusunu patlattı12:15 Can pazarının yaşandığı ölümlü kazada aracı devrilmesin diye vatandaşlar tu...12:14 Simit fırınından 20 bin liralık susam çalan şahıs tutuklandı12:14 Şanlıurfa’nın müzik kültürü dünyaya tanıtılıyor12:13 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Dün TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısı...12:12 Meme kanserine karşı bilinçli olmak hayat kurtarıyor12:12 Sağlık Bakanlığı: "TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırı...12:10 Bornova 1877’de Ercan Kılıç dönemi12:08 Merkezefendi Belediyesi terör saldırısı sonrası etkinlikleri iptal etti12:08 Girit mutfağının lezzetlerinden ’nohut mayalı Akdeniz ada ekmeği’ BESAŞ bay...12:08 Doç. Dr. Önalan: ’’Osteoporoz, toplumlarda sıklığı artan bir halk sağlığı p...12:07 Türk Silahlı Kuvvetleri hava harekatıyla terör inlerini yerle bir etti12:06 Başkan Kul: “Gençler bizim hazinemiz”12:06 Kar yağınca yaylada mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı12:04 TEM’de karşı şeride geçen tanker ortalığı karıştırdı: 2 yaralı12:03 Alman kadın Müslüman oldu, Nur ismini aldı12:03 Zeytin hasadı öncesi sektör temsilcileri bilgilendirildi12:01 Sağlık Bakanlığı: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine yö...12:00 MSB: “Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil 41 terörist etkisiz hâle getirildi”
Asayiş 24 Ekim 2024 - 10:16 Yorum: 0

Plajda rahatsızlanan Alman turist hastane yolunda hayatını kaybetti

Antalya’da bir otelde konaklayan ve plajda rahatsızlanan 60 yaşındaki Almanya vatandaşı hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Manavgat ilçesine tatil için gelen ve Sorgun M...

Plajda rahatsızlanan Alman turist hastane yolunda hayatını kaybetti

Antalya’da bir otelde konaklayan ve plajda rahatsızlanan 60 yaşındaki Almanya vatandaşı hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Manavgat ilçesine tatil için gelen ve Sorgun Mahallesi Titreyengöl Mevkiinde bulunan 4 yıldızlı bir otelde konaklayan Almanya uyruklu Juergen Leıpold (60) otelin plajdayken rahatsızlandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürülmek üzere ambulansa alınan Alman turist yaşamını yitirdi. Kalp rahatsızlığı olduğu ve kalp ilaçları kullandığı bildirilen Juergen Leıpold’un cansız bedeni Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Plajda rahatsızlanan Alman turist hastane yolunda hayatını kaybetti
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri