malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 ’Yenidoğan çetesi’nin etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen üyelerinin ifa...20:12 Köyceğiz’de orman yangını20:09 Gençlerbirliği haciz işleminin sonlandırıldığını duyurdu20:08 ADIM Üniversiteleri Denizli’de bir araya geldi19:58 Antalya’da 5 yıldızlı otelde yangın paniği19:56 Elazığ’da 8 bin litre kaçak içki ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı19:55 Erzincan Ceza İnfaz Kurumu’nda "Muhammed Nayir Camii ve Ayşe Aktaş Kur’an K...19:55 İzmir’de evinde yalnız yaşayan kadın bıçaklanmış halde ölü bulundu19:55 Meydan 24 Yaşam Merkezi 1 Kasım’da açılıyor19:53 Birecik’te kaçakçılık operasyonu: 3 gözaltı19:25 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: “Sinwar’ın şehadeti Filistin direnişinin güc...19:24 Bakan Tunç: "Suçların önlenmesine yönelik yeni düzenlemeler yapacağız"19:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya, İran, Azerbaycan ve Ermenistan’ın dışişleri ba...19:22 Muş Gençlik Merkezi’nde hat sanatı eğitimi devam ediyor19:09 Amasya’da çukura düşen inek vinç yardımıyla kurtarıldı19:08 Kırklareli’nde çeşitli suçlara karışan 13 şüpheli tutuklandı18:56 Bakan Tunç, Seydikemer’de cami, eğitim merkezi ve kütüphane açılışlarını ge...18:55 Lüleburgaz’da 3 bin 360 litre etil alkol ele geçirildi, 2 kişi yakalandı18:54 Mardin’de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı18:53 1 Mayıs’ta terör örgütü propagandası yaptıkları iddia edilen 17 sanığa 10 y...
Siyaset 18 Ekim 2024 - 17:51 Yorum: 0

Pazaryeri’nde muhtarlar günü kutlandı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü gerçekleşen törenle kutlandı.Pazaryeri Hükümet Konağı önünde gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Atatürk Anıtına çelen sunulması İstiklal Marşının okunmasının ardın Bozca...

Pazaryeri’nde muhtarlar günü kutlandı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü gerçekleşen törenle kutlandı.
Pazaryeri Hükümet Konağı önünde gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Atatürk Anıtına çelen sunulması İstiklal Marşının okunmasının ardın Bozcaarmut Köyü Muhtarı Adem Tekin’in günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasıyla son buldu. Makamında Pazaryeri ilçesinde görev yapan muhtarları kabul eden İlçe Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman muhtarlar gününü kutladı.
Kaymakam Kahraman Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in Küçükelmalı Tabiat Parkında vermiş olduğu kahvaltı programında “Muhtarlarımız vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetini mahallelerimize, köylerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenmektedir. Pazaryeri ilçemizdeki muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımızla ilgili hassasiyeti, idareciler olarak hepimize örnek teşkil etmektedir diye ifade eden Belediye Başkanı Zekiye Tekin; " Pazaryeri Belediyesi olarak İlçe Merkezimim başta olmak üzere bütün muhtarlarımızın belediyemizin imkanları doğrultusunda her zaman destekçisi olduk, olmaya devam ediyoruz" dedi.
Muhtarlarla işbirliği ve uyum içerisinde çalışan yerel yöneticiler için başarının işte bu yüzden kaçınılmaz olduğunu belirten Başkan Tekin, “Muhtarlarımız, bizim Pazaryeri sevdamıza hizmet etme gayretimizi artıran hem yol ve hem de mesai arkadaşlarımızdır. İlçemizde görev yapan bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu. Kutlamalara, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, İlçe Emniyet Amiri Tahir Oğul, İlçe Özel İdare Müdürü Ayhan Öztürk, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri