Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 09 Ekim 2024 - 16:01 Yorum: 0

Pazaryeri ilçesi 3 gündür susuz

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde başta Beşikli Mahallesi olmak üzere 3 gündür yaşanan susuzluk tepkilere neden oldu.Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğine ait su borularının Pazaryeri-Karaköy yolu üzerinde patlaması nedeniyle Paz...

Pazaryeri ilçesi 3 gündür susuz

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde başta Beşikli Mahallesi olmak üzere 3 gündür yaşanan susuzluk tepkilere neden oldu.
Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğine ait su borularının Pazaryeri-Karaköy yolu üzerinde patlaması nedeniyle Pazaryeri’nin üst mahallerinde sular kesildi. 3 gündür başta Beşikli Mahallesi olmak üzere ilçenin yüksek kesimlere su verilemezken, belediye kendi depolarına tankerler ile su taşıyarak vatandaşları mağdur etmemeye çalıştı. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğine bağlı su hattında yaşanan arıza nedeniyle yaşanan patlak nedeniyle boşa akan su ise, vatandaşların tarlarına doldu. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek, sorunun kısa sürede tamir edilmesi için yetkililer göreve çağırdı.
Vatandaşlardan birlik başkanına tepki
Vatandaşlar günlerdir boşa akan patlağın tamir edilmemesine, Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ve aynı zamanda Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’ya tepki göstererek, sorunun giderilmesi çağrısında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri