Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2024 - 13:08 Yorum: 0

Pazaryeri için ekipler harekete geçti

Bilecik Belediye Başkanı ve Karasu İçme Kullanma Suyu Birliği Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Pazaryeri’ndeki su hattında meydana gelen arıza onarım çalışmasını takip etti.Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle çalışmaların...

Pazaryeri için ekipler harekete geçti

Bilecik Belediye Başkanı ve Karasu İçme Kullanma Suyu Birliği Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Pazaryeri’ndeki su hattında meydana gelen arıza onarım çalışmasını takip etti.
Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Subaşı son durum hakkında bilgi aldı yapılacak çalışmalar hakkında talimatlar verdi. Çalışma hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı "Karasu İçme ve Kullanma Suyu Birliği olarak Pazaryeri’nde hat arızasının bulunduğu mevkide kontrollerimizi gerçekleştirdik. Bu kontroller sonucunda; var olan 3 adet arızanın büyümesi ve hattaki su kaybının artması sebebiyle hat üzerinde arıza onarımına başlanmıştır. Kaynaktan su kesimi yapılarak hat içindeki suyun boşaltılmasıyla birlikte arızalar hızlı bir şekilde onarılmaktadır’’ dedi.
Başkan Subaşı ayrıca ’’Birlik ve belediye personellerimizin destekleriyle sorunu en kısa sürede çözmek için çalışmalarımızı yürütecek ve çözüm sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri