malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Ekim 2024 - 20:10 Yorum: 0

Pakistan’dan Türkiye’ye taziye mesajı

Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zardari ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısını kınayarak, Türkiye’ye taziyelerini iletti.Ankara’da Türk Havacıl...

Pakistan’dan Türkiye’ye taziye mesajı

Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zardari ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısını kınayarak, Türkiye’ye taziyelerini iletti.
Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından dünyanın dört bir yanında Türkiye’ye taziye mesajları gelmeye devam ediyor. Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zardari ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, terör saldırısını kınayarak, Türkiye’ye taziyelerini iletti.
Cumhurbaşkanı Zardari, Türkiye hükümeti ve halkıyla dayanışma içinde olduklarını ifade ederek, “Bu alçakça saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine en derin taziyelerimizi sunuyor ve yaralıların bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz” dedi.
Başbakan Şerif, terörizmin tüm şekil ve tezahürleriyle küresel bir tehdit olduğunu ve terör belasına maruz kalan Pakistan’ın bu tür vahşi eylemlerin neden olduğu acı ve ıstırabı anladığını belirtti. Teröristlerin barış ve insanlığın düşmanı olduğunu vurgulayan Zardari, terör belasının ortadan kaldırılması ve tüm uluslar için güvenli bir gelecek sağlanması için uluslararası toplumun ortak çaba göstermesi gerektiğini yineledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri