Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ekim 2024 - 20:33 Yorum: 0

Otoyolda jandarma görev yapacak

DÜZCE(İHA) – Düzce’de 55 kilometrelik otoyolda asayiş ve trafik hizmetleri Otoyol Jandarma ekiplerince yapılacak.Yurt genelinde otoyollarda asayiş ve trafik hizmetlerinin Jandarma Genel Komutanlığımıza devri münasebetiyle teşekkül etti...

Otoyolda jandarma görev yapacak

DÜZCE(İHA) – Düzce’de 55 kilometrelik otoyolda asayiş ve trafik hizmetleri Otoyol Jandarma ekiplerince yapılacak.
Yurt genelinde otoyollarda asayiş ve trafik hizmetlerinin Jandarma Genel Komutanlığımıza devri münasebetiyle teşekkül ettirilen Otoyol Jandarması bugün itibariyle hizmete başladı. Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Otoyol Jandarma Komutanlığı’nın açılış törenine katıldı. Vali Aslan, otoyol jandarmasının hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak, personele hitabında mağdura merhamet ve tebessümle, suça ve suçluya çelik gibi bir iradeyle yaklaşılmasının ihmal edilmemesi talimatıyla, başarılar diledi.
Türkiye’de otoyollarda trafik ve asayiş işlemleri jandarma genel komutanlığı tarafından icra edilecek. Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde 55 kilometrelik kısmı çift şerit olarak 110 kilometrelik kısmı otoyol jandarması tarafından kontrol edilecek. Otoyolda 1 subay otoyol jandarma komutanlığını yürütecek. 41 astsubay, 16 uzman jandarma ve 35 uzman erbaş otoyol jandarmada hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri