malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Ekim 2024 - 11:25 Yorum: 0

Ortaca’da pamuk ve pikan cevizi üretiminde kontroller başarıyla tamamlandı

Ortaca’da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, makineli hasat ve zararlı kontrolü çalışmalarını gerçekleştirdi.Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Faaliyetleri kapsamında pamuk ve pikan cevizi üretimin...

Ortaca’da pamuk ve pikan cevizi üretiminde kontroller başarıyla tamamlandı

Ortaca’da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, makineli hasat ve zararlı kontrolü çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Faaliyetleri kapsamında pamuk ve pikan cevizi üretiminde önemli kontroller gerçekleştirdi. Pamukta makineli hasat kontrolleri başarıyla tamamlanırken, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (KKYDP) çerçevesinde alet ekipman desteğinden yararlanan üreticilerin makineleri de denetlendi. Ayrıca, pikan cevizi bahçelerinde de hastalık ve zararlılara karşı kapsamlı kontroller yapıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, yapılan kontrollerin üretim kalitesini artırmayı ve çiftçilerin karşılaşabileceği olumsuzlukların önüne geçmeyi hedeflediğini belirtti.

Ortaca’da pamuk ve pikan cevizi üretiminde kontroller başarıyla tamamlandıOrtaca’da pamuk ve pikan cevizi üretiminde kontroller başarıyla tamamlandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri