malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ekim 2024 - 09:08 Yorum: 0

Orman yangınında 23. saat geride kaldı

Hatay’da 23’üncü saatin geride kaldığı orman yangınına günün ağarmasıyla havadan müdahale yeniden başladı.Yangın, geçtiğimiz gün sabah saatlerine Dörtyol ilçesi Küllü mevkiinde başlamıştı. Kısa sürede büyüyen yangına havadan ve karadan...

Orman yangınında 23. saat geride kaldı

Hatay’da 23’üncü saatin geride kaldığı orman yangınına günün ağarmasıyla havadan müdahale yeniden başladı.
Yangın, geçtiğimiz gün sabah saatlerine Dörtyol ilçesi Küllü mevkiinde başlamıştı. Kısa sürede büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale başlamıştı. Arazinin sarp ve engebeli olması nedeniyle zorlu şartlarda devam eden müdahalelere Adana ve Osmaniye’den de destek gelmişti. Gece saatlerinde karadan müdahalenin devam ettiği yangına günün ağarmasıyla havadan müdahale başladı. Yangında 23’üncü saat geride kalırken mücadele havadan ve karadan devam ediyor.
Hatay Orman Bölge Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Dörtyol ilçesi Küllü mevkisinde devam eden orman yangınına gece boyunca karadan müdahale eden ekiplerimizle birlikte sabahın erken saatlerinde helikopterle de havadan müdahale başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri