Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:24 Kars’ta gün batımı kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı12:22 İşitme engelli ailenin sessiz ve renkli yaşantısı böyle görüntülendi12:22 Bakan Tunç: "Ceza adalet sisteminin etkinliğini daha da tahkim edecek düzen...12:22 Terörle mücadele ekiplerine ’operasyonel atış teknikleri’ kursu12:22 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ne pahasına olursa olsun bölgemiz ve topraklarımız...12:21 VALORANT takımları Red Bull Home Ground’da karşı karşıya geliyor12:20 CHP lideri Özel: "Cumhurbaşkanlığı makamına ve onu seçen seçmenlere saygımı...12:20 Elazığ’da bir işletmede yapılan aramda ruhsatsız tabanca ele geçirildi12:19 Yapay zekâ artık insanları işe alıyor12:19 Torununu bıçaklayan dede: "Pişmanım"12:19 Darıca’da kış öncesi yollarda hummalı çalışma12:19 3 sanık yönünden bozulan Gezi Parkı davasında mütalaa hazırlanacak12:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cumhur İttfakı’nın uzattığı elin değerinin muhatapl...12:18 Tarlada çalışacak işçi bulamayınca 3 bin 500 kilometre yol kat edip babasın...12:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir elinde silah tutularak siyaset yapılmaz. Kobani...12:17 Aliağa’da zeytin hasadı yaklaşıyor, maliyetler üreticileri düşündürüyor12:17 Tekkeköy’de okul kantinleri denetlendi12:17 Salihli’de 182 judocu kuşak atladı12:14 Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi’nden ’Kadına Şiddet Kader Değildir’ p...12:14 Ünlü Japon mimarın Ataşehir Belediyesi’ni ziyaretinde depreme karşı alınaca...
Sahil Park
Asayiş 09 Ekim 2024 - 10:03 Yorum: 0

Ordu’da uyuşturucu operasyonlarında 5 tutuklama

Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5 kişi tutuklandı, 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 20 şahıs hakkında ise adli işlem yapıldı.İl Emniyet M...

Ordu’da uyuşturucu operasyonlarında 5 tutuklama

Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 5 kişi tutuklandı, 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 20 şahıs hakkında ise adli işlem yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda yapılan aramalarda 74.75 gram metamfetamin, 20 gram esrar, 5 gram sentetik kannobinoid, 31 adet sentetik ecza, 36 adet ecstasy maddesi ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan ve adli mercilere sevk edilen 6 şahıstan 5’i tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 20 şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri