Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 07 Ekim 2024 - 13:52 Yorum: 0

Okul çevrelerinde atıl duran hurda araçlar kaldırılıyor

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezindeki okulların çevrelerinde atıl bir vaziyette bekleyen hurda araçlar tespit edilerek 7’si yediemin otoparkına çekildi, 10 tanesinin de sahiplerine araçların kaldırılması konusunda...

Okul çevrelerinde atıl duran hurda araçlar kaldırılıyor

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezindeki okulların çevrelerinde atıl bir vaziyette bekleyen hurda araçlar tespit edilerek 7’si yediemin otoparkına çekildi, 10 tanesinin de sahiplerine araçların kaldırılması konusunda tebligat yapıldı.
Manisa’nın merkezdeki Yunusemre ve Şehzadeler ilçesindeki 94 adet ilk, orta ve lise dengi okul çevresinde, okulların açıldığı günden bugüne kadar hurda ve atıl vaziyette bulunan araçlara yönelik düzenlenen çalışmalarda 10 araç tespit edildi. 10 aracın sahiplerine ulaşan ekipler, araç sahiplerine ulaşarak araçların kaldırılması için tebligat düzenledi. Araçlarını bulunduğu yerden kaldırması gerektiği uyarısı yapılan araç sahipleri atıl araçları bulunduğu yerden kaldırılacaklarını beyan ederken, ayrıca toplamda 7 adet hurda ve atıl vaziyette olan araç tespit edilerek yediemin otoparkına çekildi. Emniyetten yapılan açıklamada hurda ve atıl araçlarla ilgili çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri