malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ekim 2024 - 10:38 Yorum: 0

Nijerya’daki akaryakıt tankeri patlamasında can kaybı 181’e yükseldi

Nijerya’da akaryakıt tankerinin patlaması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 181’e yükseldi.Nijerya’nın Jigawa eyaletinde 16 Ekim Çarşamba günü bir akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamada can kaybı arttı. Eyalet Valisi Umar Nama...

Nijerya’daki akaryakıt tankeri patlamasında can kaybı 181’e yükseldi

Nijerya’da akaryakıt tankerinin patlaması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 181’e yükseldi.
Nijerya’nın Jigawa eyaletinde 16 Ekim Çarşamba günü bir akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamada can kaybı arttı. Eyalet Valisi Umar Namadi yaptığı açıklamada, patlamada ölenlerin sayısının 181’e yükseldiğini belirtti. Namadi, 80 kişinin halen tedavi altında olduğunu, olaydan 210 ailenin etkilendiğini aktardı.

Ne olmuştu?
Kano kentinden kuzeydeki Yobe eyaletine doğru seyir halinde olan akaryakıt tankeri, Jigawa eyaletindeki Majiya köyünde gece saatlerinde devrilmiş, onlarca kişinin devrilen tankerden yakıt almak için toplandığı sırada patlama meydana gelmişti. Hayatını kaybedenler için Majiya’da toplu cenaze töreni düzenlenmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri