Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Nisan 2025 - 21:23 Yorum: 0

Necla Güngör Kıragası: "Kaybettiğimiz için üzgünüz"

UEFA Uluslar Ligi B Grubu 2. Grup 4. maçında Sivas’ta konuk ettiği Slovenya’ya 1-0 mağlup olan A Milli Kadın Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, "Rakibe karşı iyi mücadele ettik. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Oyuncularıma...

Necla Güngör Kıragası: 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'

UEFA Uluslar Ligi B Grubu 2. Grup 4. maçında Sivas’ta konuk ettiği Slovenya’ya 1-0 mağlup olan A Milli Kadın Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, "Rakibe karşı iyi mücadele ettik. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum çok iyi bir ekibe karşı çok iyi mücadele ettiler" dedi.
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup dördüncü maçında Sivas’ta karşılaştığı Slovenya’ya 1-0 yenildi ve 3 puanda kaldı. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan maç sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, "Sivas şehri kadın futbolu seyirci rekorunu kırarak gururlandırdı. Biz desteklerinden dolayı Sivaslılara teşekkür ediyoruz. Çok kıymetli işler yaptı taraftarlar. Gönül isterdi ki taraftara galibiyet armağan edelim ama kaybettiğimiz için üzgünüz. Erken bulduğumuz ancak hakemin vermediği bir penaltı vardı. Çok çalıştığımız yerden gol yedik. Golden sonra oyuncularımızda düşüş oldu. Slovenya grubunda şu anda lider. FIFA sıralamasına baktığımızda bizden 20 sıra üstte. Buna rağmen yine de rakibe karşı iyi mücadele ettik. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum çok iyi bir ekibe karşı çok iyi mücadele ettiler" dedi.

"Oyuncularıma yolun bitmediğini söyledim"
Soyunma odasında futbolcuların mağlubiyetten dolayı ağladığını ifade eden Kıragası, "Mücadele etme çok önemli. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Ben maç sonu futbolculara onlarla gurur duyduğumu söyledim. Yolun bitmediğini ve mücadelemize devam edeceğimizi söyledim. Şu anda soyunma odasında hepsi çok üzgün ve ağlıyorlar. Mecnun Otyakmaz başkanımız da soyunma odasına girdi ve takıma moral verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber