malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ekim 2024 - 22:20 Yorum: 0

Muş’ta UMKE Temel Eğitimi ve Tatbikatı başarıyla tamamlandı

Muş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerine (UMKE) yönelik gerçekleştirilen temel eğitim ve tatbikatı başarıyla tamamlandı.Muş İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Acil Sağlık Hizmetleri Ba...

Muş’ta UMKE Temel Eğitimi ve Tatbikatı başarıyla tamamlandı

Muş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerine (UMKE) yönelik gerçekleştirilen temel eğitim ve tatbikatı başarıyla tamamlandı.
Muş İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı UMKE birimi tarafından gerçekleştirilen UMKE Temel Eğitimi ve Tatbikatı, 8 eğitmen ve gözetmenin eşliğinde 20 kursiyerin katılımıyla başarıyla tamamlandı. Eğitim ve tatbikat süresince kursiyerlere UMKE’nin kuruluşu ve görevleri, arama kurtarma, ilkyardım ve acil müdahale teknikleri gibi konuların yanı sıra enkaz altındaki hastaya yaklaşım, tedavi, afet bilinci ve yönetimi, saha çalışması ve lojistik, psikososyal destek, triyaj, haberleşme ve tıbbi ekipman kullanımı gibi başlıklarda teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Katılımcılar sahada edindikleri deneyimlerle pratiklerini geliştirme fırsatı buldu.

Muş’ta UMKE Temel Eğitimi ve Tatbikatı başarıyla tamamlandıMuş’ta UMKE Temel Eğitimi ve Tatbikatı başarıyla tamamlandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri