Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Ekonomi 08 Ekim 2024 - 17:59 Yorum: 0

Muş’ta elektrik şebekesi yer altına alındı

Muş’ta Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Müdürlüğü, yaklaşık 10 milyon TL yatırımla Sanayi Sitesi’nin elektrik sorununu çözdü.Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Muş Müdürlüğü, yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırım yaparak Muş sanayi s...

Muş’ta elektrik şebekesi yer altına alındı

Muş’ta Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Müdürlüğü, yaklaşık 10 milyon TL yatırımla Sanayi Sitesi’nin elektrik sorununu çözdü.
Van Gölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Muş Müdürlüğü, yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırım yaparak Muş sanayi sitesinin uzun süredir devam eden elektrik sorununu çözdü. Yapılan çalışmayla, sanayi sitesindeki tüm elektrik hatları yer altına alınarak hem daha güvenli bir altyapı oluşturuldu hem de çevreye olumsuz etki yapan direk ve tellerden kaynaklanan görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Bu yatırımla birlikte, sanayi sitesinde elektrik kesintileri minimum seviyeye indirilirken, esnafta yatırımlardan oldukça memnun kaldı. 2024 yılı yatırım programı kapsamında Sanayi Sitesindeki elektrik şebekesini yer altına alacaklarını ifade eden VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar, şirket olarak zorlu bir coğrafyada hizmet ettiklerini söyleyerek, “2024 yatırım programımızda yer alan sanayi sitesi yatırım işi için bugün buradayız. Yatırımlarımız, yaklaşık 10 milyon liradır. Sanayi Sitesi’nde bulunan elektrik şebekemiz 35 yıllık ekonomik ömrünü doldurmuştur. En ufak bir rüzgârda, en ufak bir meteorolojik olaylarda anında etkilenmekteydi. Yaklaşık 10 milyon liralık bir yatırım yapılmaktadır. Bütün şebeke elektrik hatları yer altına alınacaktır. Çalışmalarımızın yaklaşık %70’ini tamamlamış durumdayız. Bir ilave aydınlatmalarımız var. Bir ilave kapalı modüller dediğimiz trafo sistemlerimiz var. Bu şekilde yaklaşık 400 abonemiz olan Sanayi Sitesi’ndeki elektrik şebekemiz hem daha kaliteli olacak hem de kesintilere karşı daha dirençli bir şebeke inşa etmiş olacağız. 2024 yılında ve geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıllarda bu yatırımlarımız devam edecektir” dedi.

Muş’ta elektrik şebekesi yer altına alındıMuş’ta elektrik şebekesi yer altına alındı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri