malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 20 Ekim 2024 - 20:44 Yorum: 0

Mısır Genel İstihbarat Servisi Direktörü Reşad ile Shin Bet Başkanı Bar bir araya geldi

Mısır Genel İstihbarat Servisi Direktörü Hasan Mahmud Reşad ile İsrail İç İstihbarat Teşkilatı Shin Bet Başkanı Ronen Bar, Mısır’da bir araya geldi.İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 380 gündür devam ederken, Mısır Genel İst...

Mısır Genel İstihbarat Servisi Direktörü Reşad ile Shin Bet Başkanı Bar bir araya geldi

Mısır Genel İstihbarat Servisi Direktörü Hasan Mahmud Reşad ile İsrail İç İstihbarat Teşkilatı Shin Bet Başkanı Ronen Bar, Mısır’da bir araya geldi.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 380 gündür devam ederken, Mısır Genel İstihbarat Servisi Direktörü Hasan Mahmud Reşad ile İsrail İç İstihbarat Teşkilatı Shin Bet Başkanı Ronen Bar, Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya geldi. Görüşmede, esir takasını içeren ateşkes müzakerelerinin yeniden başlatılması ele alındı.
Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayya, Gazze’de rehin tutulan 101 kişinin İsrail’in saldırıları sona erene ve İsrail güçlerinin Filistin topraklarından çekilinceye kadar serbest bırakılmayacağını vurgulamış, “Esirler, Gazze’ye yönelik saldırı durdurulmadıkça, Gazze’den tam bir çekilme olmadıkça ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli mahkumlar serbest bırakılmadıkça geri dönmeyecek. Hamas, başkenti Kudüs olan tüm Filistin topraklarında Filistin devleti kurulana kadar varlığını sürdürecek" demişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri