Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2024 - 13:55 Yorum: 0

Milli güreşçi Sarıçiçek, Erzincan’a gurur yaşattı

Milli güreşçi Serhat Sarıçiçek, Hırvatistan’da düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Erzincan’a büyük bir gurur yaşattı.Hırvatistan’ın Porec kentinde 8-13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen Veteranlar...

Milli güreşçi Sarıçiçek, Erzincan’a gurur yaşattı

Milli güreşçi Serhat Sarıçiçek, Hırvatistan’da düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Erzincan’a büyük bir gurur yaşattı.
Hırvatistan’ın Porec kentinde 8-13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda milli güreşçimiz Serhat Sarıçiçek, 130 kg Grekoromen stil A kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Bu başarı, Erzincan’a büyük bir gurur yaşattı.
Veteranlar A kategorisinde mücadele eden Serhat Sarıçiçek, zorlu rakiplerini geride bırakarak dünya üçüncüsü olmayı başardı. Grekoromen stil 130 kg’da bronz madalya kazanan Sarıçiçek, bu büyük başarıyla Erzincan’a döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri