Microsoft Türkiye’de staj yapmak isteyen, teknoloji sektörüne ilgi duyan öğrenciler, uzun dönemli staj programı Talent Explorer’a başvuruda bulunabilirler.
Microsoft Türkiye’de staj yapmak isteyen, teknoloji sektörüne ilgi duyan öğrenciler, uzun dönemli staj programı Talent Explorer’a başvuruda bulunabilirler. Microsoft Türkiye’nin profesyonelleri ile birlikte çalışıp, yenilikçi ve eğitici deneyimler kazanma fırsatına sahip olacak öğrenciler, 1-24 Nisan tarihleri arasında Microsoft kariyer sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirler.
Staj programı için İstanbul ve Ankara ofislerine toplam 25 stajyer alınması planlanıyor. Üniversitelerin hali hazırda 2. ve 3. sınıflarında okuyan öğrencilerin başvuruları kabul ediliyor. Talent Explorer staj programı uzun dönemli, 11 ay süren bir staj programı olduğundan sadece İstanbul ve Ankara’daki üniversitelerde okuyan öğrencilere staj imkanı tanınıyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Zonguldak’ta bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara’da bir marketten alkol çalan 3 şahıs tutuklandı
03Euroleague: Emporio Armani Milan: 72 - Fenerbahçe: 87
04UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 2 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu)
05Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümdeki binadan düşen parçalar, 3 otomobili hurdaya çevirdi
06Yağlıdere’de trafik kazasında bekçi hayatını kaybetti
07Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük