Mersin’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 16 küçükbaş hayvanı çalan şüpheli yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Gülnar İlçesi Kuskan Mahallesinde bir ağıldan 16 küçükbaş hayvan çalındı. Durumun bildirilmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma yaptı. Özel bir ekip kuran jandarma, gerçekleştirdiği titiz araştırma sonucunda şüpheliyi belirledi. Şüphelinin hayvanları çalarak Mut ilçesinde birine sattığını ortaya çıkaran ekip operasyon yaptı. Operasyonda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan hayvanlar ise bulunarak sahibine teslim edildi.
Jandarmada ifadesi alınarak adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.