malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ekim 2024 - 19:14 Yorum: 0

Marmaris fuarın gözdesi oldu

Türkiye’nin ve Akdeniz’in en önemli turizm fuarından biri olan Antalya Turizm Fuarı’na katılan Marmaris Belediyesi, fuarın gözdesi oldu.35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonellerini 6. kez ağırlayan Antalya Turizm Fuarı sona er...

Marmaris fuarın gözdesi oldu

Türkiye’nin ve Akdeniz’in en önemli turizm fuarından biri olan Antalya Turizm Fuarı’na katılan Marmaris Belediyesi, fuarın gözdesi oldu.
35 ülkeden 25 binin üzerinde turizm profesyonellerini 6. kez ağırlayan Antalya Turizm Fuarı sona erdi. 23-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuarda Marmaris standı fuarın en ilgi gören alanlarından biri oldu. Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası, GETOB başta olmak üzere ilçedeki başlıca konaklama tesislerinin de yer aldığı fuarda çok sayıda görüşme gerçekleştirildi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Meclis Üyeleri Ahmert İnoğlu, Fahri Tan, Okan Uslu, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, GETOB Başkanı Cengiz Aygün de fuarda turizmcileri yalnız bırakmadı.
Dünyanın tanınmış seyahat firmalarıyla 2025 sezonuna yönelik görüşmelerin yapıldığı fuarın oldukça verimli geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Ünlü, “Marmaris’i turizm alanında dünyanın sayılı destinasyonlarından biri haline getirmek hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede paydaşlarımızla birlikte Antalya Turizm Fuarı’nda yerimizi aldık. Dünyanın sayılı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve sektör temsilcileri ile görüşmeler yaparak önümüzdeki sezonun planlamasını yönelik girişimlerde bulunduk. Aynı hedefle hareket ettiğimiz tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri