Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Ekim 2024 - 17:47 Yorum: 0

Marmaris Belediyesi’nden üniversite öğrencileri için tanışma pikniği

Marmaris Belediyesi üniversite hayatlarını Marmaris’te sürdüren öğrencileri piknikte buluşturacak.Marmaris Belediyesi üniversite eğitimi için bu yıl ilk kez Marmaris’e gelen öğrencilerle hem tanışmak hem de üniversite hayatlarını Marma...

Marmaris Belediyesi’nden üniversite öğrencileri için tanışma pikniği

Marmaris Belediyesi üniversite hayatlarını Marmaris’te sürdüren öğrencileri piknikte buluşturacak.
Marmaris Belediyesi üniversite eğitimi için bu yıl ilk kez Marmaris’e gelen öğrencilerle hem tanışmak hem de üniversite hayatlarını Marmaris’te sürdüren öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için bir piknik organize edecek. Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün İçmeler’de yeni hizmete açılan yurt ziyaretinde öğrencilere verdiği söz üzerine organize edilen üniversitelilerle tanışma pikniğine Hisarönü Mesire Alanı ev sahipliği yapacak. 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ücretsiz etkinlik için sabah saat 11.00’da 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndan servisler mesire alanına hareket edecek. Belediye’nin katılımcılara ikramlarda bulunacağı organizasyonda eğlenceli etkinlikler de yer alacak. Katılmak isteyen üniversite öğrencileri 444 55 48 numaralı telefondan, dahili 4558’e kayıt yaptırabilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri