malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 19 Ekim 2024 - 15:57 Yorum: 0

Mardian Mall’da 8’ci kitap fuarı başladı

Mardin’in en büyük alışveriş merkezi Mardian Mall, kitapseverleri 19 Kasım’a kadar sürecek olan kitap fuarı ile buluşturuyor.Anayurt firması tarafından düzenlenen fuar, geniş bir kitap yelpazesi ile 25 liradan başlayan uygun fiyatlarla...

Mardian Mall’da 8’ci kitap fuarı başladı

Mardin’in en büyük alışveriş merkezi Mardian Mall, kitapseverleri 19 Kasım’a kadar sürecek olan kitap fuarı ile buluşturuyor.
Anayurt firması tarafından düzenlenen fuar, geniş bir kitap yelpazesi ile 25 liradan başlayan uygun fiyatlarla kitapseverlere hitap ediyor. Fuarın açılışında konuşan Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, Mardin’in kültürel zenginliğine katkı sağlamayı ve özellikle gençlere kitap sevgisini aşılamayı hedeflediklerini belirtti. Ecevit, “Kitap fuarımız, gençlerimizin bilgiye erişimini artıracak ve okuma alışkanlığını pekiştirecek. Kitaplarla dolu bir dünyaya adım atmak için tüm halkımızı fuarımıza bekliyoruz” dedi.
Kitapseverler için büyük bir fırsat olan bu etkinlik, kitap okuma alışkanlığını desteklemenin yanı sıra, öğrenciler ve tüm Mardin halkı için kültürel bir şölene dönüşecek. Her yaştan insanın faydalanabileceği bu fuar, Mardian Mall’da ziyaretçilerini bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri