malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:06 Takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Belediye Başkanı Öntürk’e ziyaret23:55 Nevşehir’de zincirleme trafik kazası: 1 yaralı23:53 El Clasico’da Barcelona’dan Real Madrid’e farklı tarife23:51 IKBY seçimlerinin galibi KDP’den “Kapsayıcı hükümet çağrısı”23:33 OGM: "Denizli’de devam eden yangına 6 helikopter, 25 arazöz, 8 iş makinesi...23:32 Rize’de heyelan riski nedeniyle bir ev tahliye edildi, yaşlı hasta sedye il...23:11 Alkollü sürücü park halindeki minibüse çarptı: 3 yaralı23:08 Beşiktaş Hentbol Takımı 3. turda23:07 Sağlık Bakanlığı: "Gazze Şeridi’nde sağlık çalışanlarının ve yaralıların İs...23:05 IAEA Genel Direktörü Grossi: “İran’ın nükleer tesisleri etkilenmemiştir”23:01 İsrail, Gazze’de yerleşim yerine saldırdı: 35 ölü22:57 Doğal Şehirler Birliği başkanları Kuşadası’nda bir araya geldi22:56 Küçükçekmece’de çatıda mangal keyfi yangınla bitti22:42 Stanimir Stoilov: "Taraftarımız sayesinde 12 kişi gibi oynadık"22:37 Samsun’da kaçak tütün ve telefon operasyonu: 9 kişi yakalandı22:37 ABD Başkan Yardımcısı Harris: “İsrail’in kendini savunma hakkını destekleme...22:31 Mert Fırat: “Bu ligden şampiyon olarak açık ara Allah’ın izniyle çıkacağız”22:25 Burak Gören: "Maçın sonunda küçük hatalar kazanmamızı engelledi"22:24 Netanyahu’nun Ofisi’nden “İran planı, ABD baskısıyla değişti” iddialarına y...
Güncel 26 Ekim 2024 - 21:30 Yorum: 0

Malatya’da otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde otomobil ile pikabın kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Yaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kuzey Çevre yolu üzerinde...

Malatya’da otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde otomobil ile pikabın kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Yaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kuzey Çevre yolu üzerinde seyreden Aydın Kaya idaresindeki 06 CHD 520 plakalı Mazda marka pikap ile karşı yönden gelen Ahmet Tan yönetimindeki 34 GVA 053 plakalı Fiat marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücülerle birlikte Muhlis Tuncel olay yerinde hayatını kaybederken İ.A., M.K., O.K. ve A.T. yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye, jandarma, sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya’da otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralıMalatya’da otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri