malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Ekim 2024 - 22:04 Yorum: 0

Maçlardan men yasağını delen CHP Gençlik Kolları Başkanına cezalı taraftarlardan tepki

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 1 yıl boyunca maçlardan men edilen CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemile Çetinkaya, Bandırmaspor-Karagümrük maçını protokol sıralarında izledi. Cezalı taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.CHP Bandırma...

Maçlardan men yasağını delen CHP Gençlik Kolları Başkanına cezalı taraftarlardan tepki

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 1 yıl boyunca maçlardan men edilen CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemile Çetinkaya, Bandırmaspor-Karagümrük maçını protokol sıralarında izledi. Cezalı taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.
CHP Bandırma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemile Çetinkaya, geçtiğimiz sezonda Kocaelispor deplasmanında yaşanan bir olay nedeniyle 6222 sayılı Kanun uyarınca 1 yıl boyunca maçlara katılmaktan men edilmişti. Ancak geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Bandırmaspor-Karagümrük maçını protokol tribününde izlerken görülen Çetinkaya, yasağı delince bir kez daha gündeme oturdu. Edinilen bilgilere göre, Çetinkaya’nın yasağı çiğneyerek protokolde maçı izlemesi taraftarlardan büyük tepki topladı. Normal şartlarda maç saatlerinde ya da devre arasında polis merkezine gidip imza vermesi gereken Çetinkaya’nın bu yükümlülüğü yerine getirmediği öğrenildi. Çetinkaya’nın ayrıca CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ile birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması da dikkat çekti.

Cezalı taraftarlardan tepki
CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çetinkaya’nın maçlardan men yasağını delmesine Bandırmaspor taraftarları, sosyal medyada "Hak, hukuk, adalet nerede?" diyerek tepki gösterdi. Cezalı taraftarlar da bu duruma tepki gösterdi. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Serdar Kuter ise yaşanan bu olay karşısında sessiz kalmayı tercih etti.
Öte yandan, Çetinkaya’nın maç saatinde imza atmadığı gerekçesiyle hakkında yeni bir soruşturma açıldığı ve cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri